KJØPE BRUKTE BØKER
Kan jeg stoppe en forespørsel jeg akkurat har sendt?

Stoppe forespørsel

Arne-Morten Willumsen avatar
Skrevet av Arne-Morten Willumsen
Oppdatert over en uke siden

Slik stopper du en forespørsel du har sendt

1. Som kjøper går du inn i Meldinger

2. Deretter går du inn på forespørselen det gjelder og trykk på Se detaljer

3. Trykk deretter på Avbryt forespørsel.

Da får selger en melding om at forespørselen er stoppet, og salget er annullert.

Har du sendt en forespørsel med Helthjem vil reservasjonen av penger også kanselleres og transaksjonen vil være borte fra nettbanken innen 1-3 virkedager. Les mer om hvordan det fungerer her.

Det er ikke mulig å stoppe en forespørsel som allerede er godtatt. Da må du ta kontakt med selger og bli enige om en eventuell kansellering.