Betaling ved kjøp

Jeg har blitt trukket penger fra min konto, men forespørselen er ikke godtatt

Andreas avatar
Skrevet av Andreas
Oppdatert over en uke siden

Betaling for kjøp av brukte bøker

Helthjem 📦

Ved kjøp av brukte bøker med opphenting hjemme kan du kun betale med betalingskort. Betalingskort kan du legge til og endre slik:

• Min profil 👉 Innstillinger 👉 Betalingsmåter

• Kortet som står registrert som Primær blir trukket

Pengene reserveres

Når du sender en forespørsel reserveres beløpet på kontoen din med en gang. Disse pengene blir ikke trekt før forespørselen er godtatt av selger.

Selger har to dager på å godkjenne eller avslå forespørselen. Om forespørselen utløper, kanselleres av deg som kjøper, eller avslås av selger, oppheves denne reservasjonen og vil bli slettet fra kontoen din i løpet av 1-5 virkedager.

Når reservasjonen slettes, vil ikke dette vises som en refundering, men transaksjonen vil bli slettet fra nettbanken din og det vil se ut som at ingenting har hendt.

Møtes 💬

Ved kjøp av brukte bøker gjennom Møtes blir kjøper og selger enige om levering og betaling. Dette skjer privat og på eget ansvar.

Penger trekkes eller reserveres ikke om du har sendt en forespørsel med Møtes.