GENERELL INFORMASJON
Slik lager du en ny bruker på Bookis

Registrer en ny bruker

Oppdatert over en uke siden

Når du skal registrere en ny bruker starter du med å velge en registreringsmetode. Du kan velge mellom:

• Facebook

• Google

• Epost

• AppleID (kun på mobilapp)

Dette blir din innloggingsmetode fremover!

Innlogging med epost

• Dobbeltsjekk at epostadressen ikke har noen store bokstaver i seg eller er skrevet med mellomrom før eller etter

• Lag et passord på minst åtte bokstaver, med minst en stor bokstav og minst et siffer

• Du vil deretter motta en verifiseringskode på eposten du registrerte. Hvis den ikke dukker opp i innboksen kan den ha lagt seg i søppelpost

• På neste side skal verifiseringskoden skrives i feltet, i noen tilfeller kan mailen legge seg der automatisk, da fjerner du den bare.

• Videre er det viktig at du fyller inn alle kontaktopplysninger så videre prosesser i Bookis fungerer som det skal

• Om du allerede har en bruker registrert men ikke får til å logge inn kan du se denne artikkelen

• Har du problemer med å opprette en bruker kan du ta kontakt med oss her.