GENERELL INFORMASJON
Jeg får ikke logget inn

Ønsker du å bytte passord, eller har du glemt passordet?🔒

Lasse Brurok avatar
Skrevet av Lasse Brurok
Oppdatert over en uke siden

Glemt passord

Om du har valgt e-post som innloggingsmetode og du har glemt passordet, får du et alternativ etter å ha fylt inn e-posten der du kan velge "Glemt passord". Deretter trykker du på "Tilbakestill passord" og følger instruksjonene.

Endre passord

Du kan trygt og enkelt endre ditt passord ved å trykke på:
"Min profil" > "Innstillinger" > "Kontoinnstillinger" > "Passord"

Der skriver du inn det nåværende passoret, og deretter opretter et nytt passord.
Om du har logget inn på din profil, men ikke finner dine bøker eller forespørsler, kan det være fordi du har flere brukere. Les mer om hvordan du finner ut av dette her.

Om du har problemer med å opprette en bruker kan du ta kontakt direkte med oss på kundeservice.