Rapportera fel
Min förfrågan finns inte

Jag har fått förfrågan på mail som inte finns på Bookis

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du fått mail om en förfrågan som du inte hittar på din profil?

Den vanligaste anledningen är att du har fler än ett konto, du kan lista ut om du har fler kontot på egen hand eller så kan du kontakta våran kundservice via support@bookis.com eller chatten.

Gå först in på "kontoinställningar" och "kontoinformation", där kan du se vilken mailadress som du registrerat på det konto du just nu är inloggad med. Stämmer inte den överens med den mail som du får e-post till så har du flera användare!

Om du kommer ihåg vilket inloggnings alternativ som du använde när du upprättade kontot ( Facebook, Google, E-post eller Appleid) använd samma alternativ för att logga in och vipps så kommer du in på rätt profilen!

Har du fortfarande problem eller inte hittar din riktiga profil kan du alltid kontakta våran kundservice på support@bookis.com eller via chatten så kan vi hjälpa till! 🌟