Jag har fått en varning

Varför har jag fått en varning?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Varför har jag fått en varning ?

Vi är väldigt upptagna med att våra användare ska få en bra upplevelse när de använder Bookis. Därför är våra användarvillkor för köp och sälj stränga. Vi suspenderar säljare som får två förfrågningar på rad som utgår.
Detta gör vi för att köpare inte ska behöva skicka förfrågningar på böcker till användare som inte är aktiva.
Svarsfristen på 2 dagar för säljare är också där av samma anledning. Svarsfristen har vi i bestämt med hjälp av användare på Bookis och den data vi har analyserat från förfrågningars faktiska svarstid.

Det är inte något farligt att få en varning och vi gör det bara för att förbättra köparens upplevelse. Det handlar bara om att böcker som ligger till försäljning på Bookis faktiskt ska vara möjliga att få tag i från en aktiv användare.

Vad händer nu?

Är detta din första varning behöver du bara acceptera eller avslå nästa förfrågan du får inom svarsfristen, då försvinner den från ditt konto som om den aldrig varit där! 😄

Är detta din andra varning så deaktiveras ditt konto automatiskt. För att aktivera det igen måste du kontakta våran kundservice.