Kan jag avbryta en förfrågan jag precis skickat?

Avbryta förfrågan

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja, det kan du.

Som köpare går du in på din inkorg under meddelanden och finner det aktuella samtalet, där kan du trycka Avbryt förfrågan.

Då får säljare ett meddelande om att förfrågan är avbruten och att försäljningen annullerats. Då kommer också eventuell reservation på ditt kontokort försvinna (det kan ta upp till 3 dagar innan den är helt borta).

Det är inte möjligt att avbryta en förfrågan som godkänts. Då måste du ta kontakt med säljaren och be hen kontakta vår kundtjänst.