Kan jag välja vilka leveransalternativ jag erbjuder?

Leveransalternativ

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja, det kan du.

Under Min sida > Inställningar > Försäljning och utbetalningar kan du välja vilka leveransalternativ du vill erbjuda. Där kan du även ändra din adress om den behöver uppdateras.

Vi rekommenderar att du aktiverar 🏠 Hem-till-hem. Med det aktiverat kan du skicka böcker från din dörrmatta eller brevlåda. Om din adress inte har stöd för Hem-till-hem så kan du alltid aktivera 🏣 Postnord och lämna paket på närmaste ombud. Läs mer om försäljning av böcker här.