Begagnade böcker - leveranstider och spårning av paket 🚚

Jag har köpt en begagnad bok och undrar när den levereras.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Leveranstiden på begagnade böcker kan variera beroende på vart du och säljaren bor.

🏣 Postnord
Leverenstiden med Postnord beräknas efter att paketet lämnats in till ombud.
Förväntad leveranstid är 2-6 dagar. Leveranstiden kan variera beroende på vartifrån paketet skickas och vart det ska.

🗺 Spårning
Du kan spåra ditt paket här , fyll i din referenskod i rutan där det står "Försändelse-id" och tryck på "Spåra".

🏠 Hem-till-hem leverans

Leveranstiden beräknas från att Dooris hämtat paketet, inte från att säljaren godkänt förfrågan. Förväntad leveranstid är 2-6 dagar. Leveranstiden kan variera beroende på vartifrån paketet skickas och vart det ska.

🗺 Spårning

Du kan spåra ditt paket via länken du fått på sms eller via knappen nedanför.

Ange din referenskod och få en översikt över var paketet befinner sig.

Referenskoden består av 6 bokstäver eller siffror: X-XXXXX
(Eksempel R-N7FDXX)

Om det uppstår problem med din leverans, vänligen kontakta vår kundservice så hjälper vi dig fort vi kan. Är det något fel med din mottagna leverans, måste du kontakta oss inom 14 dagar från att paketet blev registrerat som levererat till dig.