Var finner jag en översikt över mina tidigare försäljningar?
Var finner jag en översikt över mina tidigare försäljningar?

Försäljningshistorik

Andreas avatar
Skrivet av Andreas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du hålla kontroll över dina tidigare försäljningar?

Dessa finner du under "Inställningar" och sen vidare in på "Försäljning". Här inne ligger en översikt över alla de böcker du lagt ut till försäljning.

Genom att trycka på "Se Försäljningshistorik" överst, under rubriken "Försäljning" kan du se dina tidigare och pågående försäljningar på Bookis.