Boken jag köpt blev inte levererad. Vad gör jag?

Om du köpt en bok och inte fått den levererad.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Begagnade böcker: Om boken du köpt inte blivit levererad måste du ta kontakt med säljare (användaren) för att undersöka om boken skickats enligt avtal. Kontrollera att du uppgett korrekt adress, och att det inte uppstått missförstånd med leveransen.

Om boken skickats med 🏠Hem-till-Hem leverans och säljaren uppger att boken skickats, dubbelkolla då status på paketet med din referenskod som du mottagit.
Du kan kolla detta genom att klicka här.

Om boken skickats med 🏣 Postnord och säljaren uppger att boken skickats, dubbelkolla då status på paketet med din referenskod som du mottagit. Det gör du här , fyll i din referenskod i rutan där det står "Försändelse-id" och tryck på "Spåra".

Har du inte mottagit en referenskod eller en länk till spårning i SMS från Dooris? Då rekommenderar vi dig att ta kontakt med vår kundtjänst så undersöker vi detta åt dig.

Om paketet har fått status levererad men du inte mottagit den, kontakta då kundtjänst inom 14 dagar så ska vi hjälpa till i saken!

Kom i kontakt med vår kundtjänst här.