Jag kan inte logga in

Önskar du att byta lösenord eller har du glömt ditt lösenord?

Andreas avatar
Skrivet av Andreas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Glömt lösenord

Om din inloggningsmetod är via e-post och du har glömt ditt lösenord, får du ett alternativ efter att ha fyllt in e-posten där du kan välja "glömt lösenord". Tryck på den knappen och följ instruktionerna.

Ändra lösenord

På Bookis.app kan du tryggt och enkelt ändra ditt lösenord genom att klicka dig in på "Min sida" följt av "Inställningar" och sedan klicka dig in på "Konto". På denna sektion finner du en knapp med val om att "Ändra lösenord". Följ instruktionerna för att ändra ditt lösenord.

Har du fortfarande problem med att logga in? Vänligen kontakta vår kundtjänst! 💬

🔒 Har du lagt märke till att vi har ett hänglås helt till vänster där du skriver in vår webadress? Det betyder att vi är kvalificerade som en säker nätsida.