Hur lägger jag till en bok du inte finner i vår databas?

Jag hittar inte boken jag ska lägga till försäljning. Hur gör jag?

Andreas avatar
Skrivet av Andreas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Önskar du sälja en bok genom Bookis måste du först skapa ett konto. Därefter kan du klicka på "Sälj böcker" överst på webbsidan, inne på själva boken, eller inne på "Min sida" och därefter "Sälj böcker". Du kan också lägga till böcker inne under "Inställningar" och sedan välja "Sälj en bok" när du är i kategorin "Försäljning".
När du lägger till en bok från dessa alternativ ställs du inför två val:

1. Sök efter en bok i vår databas. Här kan du söka på ISBN, titel eller författare. Har vi boken i databasen behöver du bara välja vilket tillstånd boken är i och vilket pris du vill sälja den för innan för att lägga ut den till försäljning.

2. Lägg till din egen. Om du inte finner din bok i vår databas, kan du lägga in din egen bok. Du måste då lägga in några punkter innan du lägger till tillstånd och pris.

När du ska lägga till en bok du inte hittar kan du göra det enkelt på vår hemsida.

I webbläsaren: Klicka på "Sälj böcker", och sök upp den i fältet. Välj sedan tillstånd och pris innan du lägger ut boken till försäljning.

Om boken inte finns med i listan, klicka på "Lägg till ny bok". Där kan du då fylla i all den information du har om din bok och sedan välja tillstånd och pris i nästa steg.

Tips: Har du möjlighet kan du även ta ett eget foto av boken och lägga till i beskrivningen. Det ökar chansen för att just din bok blir såld.