Gå til hovedinnhold
Alle samlingerPosten
Nyhet 🌟 Kjøp bøker med Posten 📮
Oppdatert over en uke siden

Det gleder oss å dele at vi endelig kan tilby sending med Posten🎉
Vi lanserer i førsteomgang en betaversjon av forsendelser med Posten og lar deg være med å teste det. Under finner du det du trenger for å komme i gang.

Slik kjøper du bøker med Posten

1. Finn boken du ønsker å kjøpe og velg selger. Legg gjerne til flere bøker fra samme selger og klikk deg gjennom kjøpsflyten.

2. Velg fraktselskap. I siste steg av kjøpsflyten kan du velge mellom levering med Helt Hjem og Posten dersom selgers adresse støtter begge.

3. Job done! Godtas forespørselen din, så er det bare å vente på at boken blir levert hjem i postkassen din. Pakkene fra Posten kan du spore her.

Kommer bøkene hjem til meg?

Bøkene kommer hjem i postkassen. Nesten hele Norge sin befolkning har støtte for dette, med unntak av noen få adresser, herunder enkelte øysamfunn eller adresser med begrenset fremkommelighet. Skulle budet likevel ikke lykkes med å levere pakken i postkassen din, så blir pakken levert på nærmeste postkontor og du blir varslet.

Hvor mange bøker kan jeg kjøpe per fraktgebyr?

Du kan kjøpe opp til 3 pakker per fraktgebyr.

Hvor sporer jeg pakken min?