SELGE BRUKTE BØKER
Hvorfor har jeg fått en advarsel?

Jeg har fått en advarsel

Oppdatert over en uke siden

Hvorfor har jag fått en advarsel?

Vi er veldig opptatt av at våre brukere skal få best mulig opplevelse når de bruker Bookis. Derfor er våre brukervilkår for kjøp og salg strenge. Hvis du som selger mottar to forespørsler på rad som du ikke svarer på blir du deaktivert.

Dette gjør vi for at kjøperne ikke skal trenge å sende forespørsler på bøker til inaktive brukere. Det er en skikkelig dårlig brukeropplevelse for kjøperen. Svarfristen på to dager for selgere er der av den grunn.

Hva skjer nå?

Er det din første advarsel trenger du bare å akseptere eller avslå den neste forespørselen du får innen svarfristen, da forsvinner den fra din konto

Er det din andre advarsel så deaktiveres kontoen din automatisk. For å aktivere den igjen må du kontakte vår kundeservice.