Utbetaling ved salg
Oppdatert over en uke siden

Hjemlevering med Helthjem

• Når du selger en bok og bruker vår betalingsløsning, blir pengene utbetalt til kontonummeret du har lagt inn. Dette skjer 3-5 virkedager etter at boken er registrert levert hos kjøper. Pengene utbetales til kontonummeret som står registrert som Primær under Innstillinger og Selgerinnstillinger.

• På grunn av nye regler for hvitvasking vedtatt for EU/EØS trenger vi at selgere som skal motta betaling fra oss verifiserer seg med ID. På hvilket tidspunkt ID-verifisering er påkrevd kan variere. Du vil få en mail fra oss når det er påkrevd for deg. Les gjerne mer om dette her.

• På utbetalinger fra Bookis vil det stå at de er fra enten "Banking circle Denmark" eller "Filial AF Banking circle".

Møtes

• Har du solgt en bok med Møtes, så avtaler du og kjøper hvordan dere ønsker å gjennomføre betalingen. Betaling går ikke gjennom Bookis ved en Møtes-forespørsel, men skjer privat og på eget ansvar. For eksempel med Vipps.