FOR FORFATTERE
Hvordan fungerer Royalties for meg som forfatter?

Royalties-funksjonen gjør det mulig for deg som forfatter å tjene penger på brukte bøker som blir solgt gjennom Bookis

Andreas avatar
Skrevet av Andreas
Oppdatert over en uke siden

Er du ikke fortfatter? Se hvordan Royalties fungerer for deg her.
​​
Vi vet at salg av en brukt bok kan gi forfattere lavere inntekt, og det ønsker vi å gjøre noe med. Kjøpere og selgere på Bookis har muligheten til å gi Royalties ved hvert kjøp. De velger selv hvor mye og kan gi fra null til 100 kroner.

Beløpet samles på en øremerket konto for hver forfatter, og første utbetaling kan hentes ut gjennom å registrere din forfatterprofil her.

Du kan også lese mer om hvordan Royalites fungerer for deg som forfatter her.