GENERELL INFORMASJON
Hvordan slette eller reaktivere brukerkontoen min?

Jeg ønsker å slette eller reaktivere min bruker på Bookis

Oppdatert over en uke siden

Det er trist å høre at du ikke lenger ønsker å ha en bruker hos oss! Hvis du skulle ønske å opprette en bruker igjen i fremtiden, er det bare å lage en ny! Send gjerne en e-post til lasse@bookis.com å fortell hvorfor du ikke ønsker å bruke Bookis.

​NB: Hvis du sletter profilen din, kan du ikke opprette en ny profil med samme e-postadresse senere.

I mobilappen

1. Hvis du vil slette kontoen din i appen, må du gå til "Meg" nede i høyre hjørne.

2. Deretter kan du trykke på tannhjulet øverst i høyre hjørne og gå til "Kontoinnstillinger".

3. Deretter trykker du på "Rediger profil". Nederst vil det være en knapp der det står "Slett min konto".

I nettleser

1. For å slette brukerkontoen din på PC, kan du gå inn på Min profil og deretter inn på Innstillinger og Kontoinnstillinger.

2. Nederst vil det være en knapp der du kan slette brukerkontoen din.

Hvis brukerkontoen din skulle bli deaktivert, men du ønsker å aktivere den, kan du ta kontakt med oss via dette kontaktskjemaet, så reaktiverer vi den for deg.