SELGE BRUKTE BØKER
Hvordan aktiverer jeg hjemlevering for min profil?

Hjemlevering - send og motta på dørmatten

Lasse Brurok avatar
Skrevet av Lasse Brurok
Oppdatert over en uke siden

Legg til opphenting hjemme

1. Gå til min profil

2. Velg deretter Innstillinger (i mobilappen er den oppe i høyre hjørne)

3. Åpne Selgerinnstillinger

4. Under Leveringsmåter, skru på Hjem til hjem-levering om adressen din har støtte for Helthjem.

5. Er du usikker på om din adresse har dekning for opphenting kan du sjekke din adresse har dekning for Helthjem her.

Ikke dekning på din adresse?

Helthjem har foreløpig ikke full dekning for opphenting i hele Norge, men utvider stadig.

• Om du ønsker opphenting med Helthjem må adressen legges til gjennom Adressevelgeren under Innstillinger. Den vil ikke få støtte for opphenting om den legges inn manuelt.

• Det er også viktig at adressen som er lagt inn via adressevelgeren er valgt som primær adressen din.

• Har du for eksempel lagt inn den samme adressen med manuell inntasting, og den står oppført som din primære adresse, så vil du fortsatt ikke få aktivert Helthjem selv om adressen du la til gjennom adressevelgeren har støtte.

• Hvis du skulle ha problemer med aktivering, kontakt oss gjennom dette her så skal vi hjelpe deg.