SELGE BRUKTE BØKER
Kan jeg velge hvilke leveringsvalg jeg vil tilby?

Leveringsvalg

Arne-Morten Willumsen avatar
Skrevet av Arne-Morten Willumsen
Oppdatert over en uke siden

Ja, du kan enkelt velge hvilke leveringsvalg du vil tilby:

• Gå til Min side -> Selgerinnstillinger -> Levering. Så kan du velge hvilke leveringsvalg du vil tilby.

I Bookis-appen kan du gå inn via:

• Meg (nederst høyre) -> Innstillinger -> Selgerinnstillinger -> Levering

Vi anbefaler at du aktiverer Helthjem levering. Med det aktivert kan du sende bøker fra din dørmatte eller postkasse til hele landet. De fleste kjøperne på Bookis velger å kjøpe med hjemlevering. Les mer om hvordan du aktiverer Helthjem levering her.