Nå kan du enkelt sette brukeren din på "🏖️ Feriemodus" som vi kaller det.
Dette er kun mulig i mobil appen.
Følg disse stegene:
Meg -> Innstillinger -> Selgerinnstillinger -> 🏖️ Feriemodus
Der velger du hvilken dato du ønsker at brukeren din er på pause til 🙌
Når du har aktivert feriemodus blir du logget ut. At du blir logget ut er måten du vet at feriemodus ble aktivert på.
Dersom du vil avslutte feriemodus og reaktivere brukeren din før datoen du har valgt, trenger du bare å logge inn, så er kontoen aktiv igjen.
