GENERELL INFORMASJON
Hvordan fjerner jeg bøker fra min ønskeliste eller andre lister?
Hvordan fjerner jeg bøker fra min ønskeliste eller andre lister?

Du kan også skjule dine bøker fra andre brukere.

Lasse Brurok avatar
Skrevet av Lasse Brurok
Oppdatert over en uke siden

På nettsiden

• Gå inn på Min profil, og velg deretter Lister

• Trykker du deg inn på en liste, kan du fjerne bøker ved å trykke på Søppelbøtte-ikonet

• Du har også valget om du vil at bøkene skal vises offentlig. Dette endrer du ved å gå inn på listen og skru av eller på knappen øverst i høyre hjørne som heter "Offentlig".

I mobilappen

• Gå inn på Min profil, og velg deretter Mine Lister

• Åpne listen det gjelder

• Trykk på boken du ønsker å fjerne

• Trykk på "Legg i liste" og velg listen du ønsker å fjerne boken fra

• Du kan også fjerne hele listen ved å trykke Valg-ikonet for listen (øverst høyre), og velg Fjern liste.